opc_loader
Artikelen
Merken
Promotie
4,50

De Rijdende Ruiter

Sinds de oprichting van de Rijdende Ruiter door Lenn Couwenberg in 2009 hebben wij een flinkegroei doorgemaakt, zowel online als offline is er veel gebeurt en zijn er meerdere mensen actief bezig om alle klanten te helpen. De bus van de Rijdende Ruiter met ons bekende logo rijd door midden en oost brabant om aan huis en op lokatie bij manages klanten te bezoeken. Maar ook op wedstrijden staan wij met onze stand.

 

Waarom?

De Rijdende Ruiter is ontstaan vanuit het eeuwenoude concept in het aan "huis" bezoeken van klanten. De Rijdende Ruiter gaat van klant tot klant, veelal op afspraak, om producten te presenteren vanuit de rijdende winkel. In de winkel vind u diverse producten welke voor een goede prijs/kwaliteit verhouding worden verkocht.

De klant staat centraal en op plaats één! U winkelt in een vertrouwde omgeving aan huis of op de Manage. Omdat elk paard anders is kunt u vaak direct het product passen, ook kunt u zelf natuurlijk direct passen of het product naar wens is.

 

Hoe werken wij?

 

De Rijdende Ruiter kan niet overal tegelijk zijn daarom werken wij zoveel mogelijk met flyers en directe afspraken met de klant om teleurstelling te voorkomen. Op Manages hangen wij flyers met daarop de eerst volgende data en tijd waarop de Manage zal worden bezocht. U kunt natuurlijk ook artikelen bestellen deze worden als dit gewenst is binnen de regio zonder extra kosten aan huis gebracht. Wilt u de Rijdende Ruiter op bezoek dan kunt u natuurlijk via info@www.rijdenderuiter.nl contact met ons opnemen.