opc_loader
Artikelen
Merken
Promotie
89,95

Informatie over betalen

 

                IDEAL en vooraf overmaken

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

 

Vooraf handmatig geld overmaken.

U kiest of wilt een factuur of order betalen via bank overschrijving. Hiervoor moet u in het kemerk het ordernummer vermelden, zodat de betaling gelinkt kan worden aan uw betreffende order of factuur.

 

Onze gegevens:

 

Bedrijfsnaam: De Rijdende Ruiter

IBAN: NL79RABO0135206642

BIC: RABONL2U 

BTW: NL165628546B01

KVK: 17255488

       

 

                 

PAY PAL

PayPal

 

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening. Als u eenmaal (gratis) deelnemer van het betalingssysteem van PayPal bent, kunt u betalingen aan een andere PayPal deelnemer overmaken per e-mail.

Indien gewenst kunt u ook een creditcard aan uw PayPal rekening koppelen, zodat u ook via deze manier bedragen kunt overmaken.

 


                

        

BETALEN BIJ AFHALEN

Betalen bij afhalen

 

Als u ervoor gekozen heeft uw bestelling af te halen, kunt u uiteraard betalen bij het afhalen. Natuurlijk kunt u eenvoudig betalen middels uw PIN. Makkelijk en veilig.
Uiteraard is contante betaling ook mogelijk. Probeert u zoveel mogelijk gepast te betalen. Uit veiligheidsoverwegingen houden wij de kasgelden zo beperkt mogelijk.